02 d’octubre 2007

20th Century Boys

Ja feia molt, moooolt de temps que un "manga" (còmic japonès) no m'atreia tant en un primer volum com ho ha fet aquest. Després de llegir i disfrutar les quasi 200 pàgines d'il·lustracions acurades i diàlegs intrigants i misteriosos, no puc evitar pensar quan podré comprar-me els 21 volums restants que composen la col·lecció.



Si aneu a Wikipedia podreu trobar l'argument del còmic.

L'autor, Naoki Urusawa, s'havia fet famós anteriorment per la publicació d'una altra obra: Monster. Tan gran va ser l'éxit del còmic, que poc després en van fer una versió animada, de 74 capítols (després de llegir el primer volum dels Century Boys, no he pogut resistir-me a mirar un capítol animat de Monster, i ostres, sembla una història boníssima també...). Em pregunto si també faran la versió animada de 20th Century Boys. Suposo que si. No van començar també el Dr.Slump i el Son Goku a les pàgines d'una revista?

Finalment només us diré que Naoki Urusawa és més conegut a Catalunya per una història (curiosament, en van fer també versió animada) que va ser éxit a TV3:




Si, exacte! "Cinturó negre"! Aquesta història narra les aventures de Ginger Inokuma (Yawara en japonès), una jove entrenada pel seu propi avi per a ser campiona mundial de judo. El somni de la Ginger era participar a les Olimpiades de 1992!


-- Confirmat, un cop més, que a Japó ens adoren :D. A cas no sabieu que Oliver Attom (Tsuabasa), protagonista d'Oliver y Benji / Campeones... acaba al FCBarcelona? ÉS genial ! És la serie més mítica dels 80 casi! Qui no seguia les passes d'Oliver a traves del interminable camp de futbol?

.

De venta en llibreries especialitzades (i també en moltes altres!):

20th Century Boys (Nijuuseiki Shônen), de Naoki Urasawa. Planeta DeAgostini (Biblioteca Pachinco). Tomo de tapes toves.B/N, 208 a 224 págs., 7,95€


2 comentaris:

Pilar ha dit...

oh! "otaku bibliogirl"!...

el millor, sens dubte, el "OoOoOoO -tanana- OoOoOoO... allá van con el balón en los pies y ninguno los podrá detener..." aquí la versió completa

XD

PD. què com portes OCL?

Eli Ramirez. ha dit...

jajaja

OCL? OCL??
FATAL!!!!!

li he enviat el 1.1 i el 1.2, i el 1.3 (camp 008 sencer) ja em fa una mica més de por i encara no m'hi he posat.... (demà al mati fare algo...)

no m'entero de res!
sóc anti marc21 :___(


jajaja, tu?