11 de gener 2008

Ja tenim traductor!

Els Reis ja han passat pel blog i ens hi han deixat un traductor :D!
(Possiblement es tractès del "rei coix", aquell quart rei que no pot caminar bé ni seguir el ritme dels altres 3, i que per això arriba amb una setmaneta de retràs, jeje)
.
Ara ja podeu llegir "El Blog del Divendres", "The Blog of Friday", "El Blog del viernes" i fins i tot "Le Blog du Vendredi".
.
He provat una mica els tres idiomes, i tot i que té algunes paraules que no les troba (algunes per culpa de les faltes ortogràfiques, tot s'ha de dir [...] xD), crec que és una eina força útil i que és interessant disposar d'ella.
.
Gràcies a Sergio pel seu interès i a Gamoia per avisar-me que el traductor de la Generalitat estava penjat durant les vacances :P!

3 comentaris:

núria ha dit...

Les que no en sabem tant ni tenim cap Sergio ni cap Gamoia que ens ho expliqui ni ens avisi, agraïriem explicacions més detallades, per exemple on trobar-lo i com penjar-lo.
Gràcies
Gracias
Merci Bien
Thank you very much

Eli Ramirez ha dit...

Hola Núria,

El traductor que m'he posat jo és tret d'aquesta web:
http://solrackorner.blogspot.com/2007/10/traductor-de-catalan-otros-idiomas-para.html

(on posa "instalar traductor catalán)
És molt fàcil de posar-lo, quan clikes et demana a quin dels teus blogs vols posar-ho (en el cas que hagis iniciat sessió, sinó, et demanarà el teu password de blogger)i li dones a acceptar i ja està, ja t'ho posa sol.

Llavors entres a "disseny"del blog i tries a quina ubicació vols que estigui (si més amunt o més avall)

No sé si m'he explicat bé!

Sergio Arcos ha dit...

Wow..... de res :-) m'alegro que ja us funcioni ;-)