21 de febrer 2008

I'm waiting...

Aviat faré pràcticum!

La setmana passada vaig fer la primera reunió (no he estat la única! :D), on vaig escollir "biblioteques especialitzades" (els arxius no m'acaben d'agradar, les públiques ja sé més o menys com funcionen i els mitjans de comunicació m'atreien molt però la gent no en quedava del tot satisfeta...boh).
.
Dins el gran marge de biblioteques especialitzades podem triar:
.
- Empreses de serveis documentals
- Biblioteques d'art
- Biblioteques de centres jurídics i empresarials
- Biblioteques d'humanitats, ciències socials i altres
- Biblioteques de ciències de la salut, ciència i tecnologia
- Biblioteques universitàries
.
Un ventall molt ampli...
.
.
Jo sempre he pensat que triar el centre de pràcticum s'ha de fer pensan-t'hi molt i molt. Vull dir que és molt important perquè només podras triar un, i això vol dir que descartes TOOOTS els altres. I mai saps en quin centre obtindràs la experiència de la teva vida. No crec que s'hagi de pensar que són 210 hores sense cobrar, sinó 210 hores per aprofitar (i no ho dic per quedar bé). Quan vaig fer Animació Sociocultural vaig haver de fer-ne 420 d'hores de pràctiques. El doble. I sabeu on les vaig fer? en una biblioteca pública. Conclusió: Vaig estar 420 hores gratuïtes aprenent una cosa: ser bibliotecari sembla que està molt bé. Em va agradar i aqui estic 4 anys després: acabant ja...
.
Bé. Com que vaig triar biblioteques especialitzades i no tenia encara cap objectiu concret, a l'espai preferències vaig posar: "preferiria una biblioteca d'art".
.
Les opcions tampoc eren poques (el MNAC com a novetat, però semblava escollir-lo força gent) per tant, les meves opcions eren: MacBa, CCCB, Caixafòrum o Filmoteca.
.
Caixafòrum i Filmoteca resulta q aquest semestre estaven fora de joc, com la Casa Àsia. Per tant, calia escollir entre una de les dues. Vaig preguntar i em van dir que eren molt diferents l'un de l'altre, i al final, m'he decantat pel CCCB. No sé si he fet bé. Ara estic a la espera de que em confirmin alguna cosa. I'm waiting!
.
.
Avui he estat pel centre i he passat per davant del CCCB. Hi entrat i he pensat que potser m'agradarà. Espero no equivocar-me perquè ha estat una desició difícil.
.

2 comentaris:

Daniel Gil Solés ha dit...

Segur que t'agradarà!! Ja ens aniràs explicant les teues experiències!

Eli Ramirez. ha dit...

jajaja aviam..
estic una mica nerviosa per això del pràcticum...!!!!