24 de novembre 2007

Visita al Saló del Llibre

Per tercer any consecutiu, el recinte firal de Montjuïc s'ha omplert de novetats editorials i s'ha convertit en un lloc de trobada entre escriptors (es), lectors (es) [i bibliotecaris (ies)].

L'stand de les biblioteques públiques de Catalunya ha fet aquest any una activitat ben curiosa: posar a tres escriptors devant de tres ordinadors i aconseguir que molts dels visitants del saló "regalèssin" una paraula per l'elaboració d'un relat. Podeu veure les històries aqui:



- El club de les parauletes perdudes (Francesc Bombí-Vilaseca)

Si participaves, et regalàven una piruleta (de gran tamany). Nosaltres en realitat voliem que ens regàlessin un bibliobus, però aquest any no en tenien!!. Crec que he perdut el meu!!! :-(

Com sempre, el Saló ha ofert moltes possibilitats de poder entrar-hi gratuitament (aquest cop fins i tot fent entrades gratuïtes dobles, o sigui, per a dues persones).

Potser és una extranya sensació meva, però crec que era més petit aquest any (o potser més buit de contingut?). Potser és que hi vam anar dijous i entre setmana no hi ha tanta gent com pot haver-hi un cap de setmana.


Com a punt negatiu, l'home dels carmels...(xuxes, llaminadures, xiclets i fruits secs, entre altres)té uns preus elevadíssims! Anda q no li surt a compte tenir aquesta parada aquí aquests quatre dies.... xD. Vaig veure a una pobra noia que pagava 2 euros per una misèria embolicada en un tovalló...

... la famosa piruleta:


3 comentaris:

elizq ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
elizq ha dit...

No s'hi val! A mi no em van donar cap piruleta, i això que vaig regalar una paraula a cadascún dels tres escriptors que hi havia. Potser pensen que a les nenes grans no ens agraden les piruletes?
Sí, ho confesso, no m'agraden les piruletes, però a la meva filla si que li agraden, li hagués regalat a ella.
Jo també hi vaig ser el dijous i vaig tenir la mateixa sensació que tu, menys espai, menys contingut, més pobre, que altres anys.

Eli Ramirez. ha dit...

jiji L'hauries d'haver reclamat ;)

Oi que semblava tot més petit? Ostres, em pensava q era la única amb aquesta sensació.

;)