18 de setembre 2007

Freak power

.
Un dia vaig escollir que estudiaria biblioteconomia, i aqui estic, per quart any... haguès estat més fàcil fer magisteri -_-... No es q sigui una diplomatura difícil, perquè no ho és. Però porta feina... i si treballes costa de portar-ho tot al dia. Però bé, es lo q hay.
.
Tot i així, no es pot negar q es tracta d'una professió de frikis...
.
.
...Cal un fòrum de MARC?
.
The MARC Forum is a moderated electronic discussion forum open to anyone interested in discussing the implementation, maintenance, changes, and development of the MARC 21 formats (crec q no cal traducció!)

5 comentaris:

Jaume Julià ha dit...

Tot i així, no es pot negar q es tracta d'una professió de frikis...
Sí, és una professió de frikis amb algun que altre enxufat, com a tot allò que té a veure amb la funció pública...
Sa qüestió és detectar-los i procurar fer-te enfora d´ells!!!
Quant al MARC, més que un fòrum cal una bona neteja.
salutacions

Cristina ha dit...

Quant al MARC, més que un fòrum cal una bona neteja.

Què finament que ho has dit, Jaume...;)

Anònim ha dit...

Vade retro Satanas! Esteu tocant el Sancta Sanctorum del desenvolupament dels sistemes automatitzats de biblioteques. Si un fòrum d'alt nivell professional (Library of Congress!!) és considerat friki, faig un pas endavant i em confesso friki, sigui això el que sigui. Serà per discussions abrandades d'encapçalaments de matèries, d'etiquetes a indexar, de dòlars més o menys...

Eli Ramirez. ha dit...

:P Si jo no dic que no sigui útil... però no sé.. com a estudiant q sóc, ho vam veure dilluns a classe i vaig pensar..uau... q fort... ;)

serà que jo potser m'ho he mirat amb ulls d'anti-MARC i anti-AACR.. i tot el que té a veure amb la catalogació jjeje


;)

Anònim ha dit...

No et volia espantar bibliogirl :-) Però realment em va sobtar que un fòrum de MARC pogués semblar res estrany. Es tracta d'una llista de discussió normal sobre un tema tècnic i els arxius arriben fins a 1996.

Bibliotecària anti-catalogació!!!! uiuiuiui Estirarem les orelles dels mestres que no us fan descobrir els atractius ocults dels sistemes de codificació.