16 d’agost 2007

Meme d'estiu

.
Per part de Gamoia, he estat nominada a respondre les preguntes d'un meme. Com a fotologuer ja n'havia fet alguns, però és la primera vegada que en responc a un blog. I com que sempre hi ha una primera vegada per a tot, allá va! (la paraula blocaire o autor de bloc la canvio per blogger, d'acord? ;D)
.
- Quant temps portes com a blocaire?
Com a blogger constant, fa menys d'un any. Crec que va ser al Desembre del 2006. Abans d'aquesta data havia provat de fer algun blog, però sempre els abandonava. Vaig pensar que era millor crear un fotolog, més ràpid i més fàcil d'actualitzar. El fotolog el vaig crar al Desembre del 2005, i en principi era de temàtica bibliotecària, tot i que ara, com que per aquesta temàtic ja tinc el blog, doncs l'utilitzo de forma personal.
.
- Com et vas assabentar de l'existència dels blogs?
Doncs no sé exactament. Simplement, te'ls vas trobant per tot arreu :P
.
- Nomena cinc blocs que segueixis diàriament o amb molta freqüència
Aquest estiu la veritat és que de freqüència, poca. Sobretot els miro quan actualitzo. Els que més o menys vaig seguint amb més freqüpencia son el mòbilsBID, frikitcaris, gamoia, ratones de biblioteca, solcades i diariodelviajero. A part, casi cada dia miro 10-20 fotologs d'amics (són més ràpids de llegir). Ah! També llegixo sovint un blog anomenat "The little sushi bar". De totes maneres periòdicament miro tots els blogs que tenim posats a la barra lateral, i també d'alres que tinc posats als favoritos
.
- Ets lectora anònima d'algun blog?
Si, moltíssims. M'agrada conectar-me a internet i nar d'un blog a un altre.
.
- Alguns autors que et despertin especial simpatia:
No conec a casi cap blogger dels blogs que llegeixo, però els frikitecaris transmeten bon rollo. També la Gamoia, els ratones de biblioteca (q fort, i encara no us conec!), el solcades, l'autor del biblio's, i també em fa molta gràcia l'autor de "la imagen social del biblotecario", per l'humor que li posa a tot i totes les imatges que troba per il·lustrar els seus posts!
.
- Amb quins 5 blocaires te n'aniries de gresca?
Nomès he sortit de gresca amb el biblioboy, però jo m'apunto a qualsevol festa :)
.
- Amb quins tres blocaires passaries una nit de bogeria sexual?
Jajajaj No sé. N'ho m'ho he plantejat amb cap blogger crec. Això si, amb algun fotologuer no diria que no ...
.
- T'has enamorat alguna vegada d'algun blocaire?
No que jo sàpiga! (com que avui en dia casi tothom té blog, a saber!)
.
- Estàs satisfeta amb el teu bloc?
Si. El que passa es que el blogdeldivendres no l'actualitzem tant sovint. El blog del dijous, si que més o menys el tenim al dia (ara a l'agost no tant, però perquè tampoc hi ha classes..). De totes maneres quan veig coses com això o com això, m'entren més ganes d'actualitzar.
.
- Tria entre 3 i 5 blocaires per què contestin aquestes preguntes en els seus blocs:
Doncs trio (si tenen ganes) als ratones de biblioteca, al solcades i si vol, el biblioboy (que seria en aquest mateix blog, però bé, jejeje)
.
Fins aviat!

1 comentari:

Cristina López ha dit...

els frikitecaris transmeten bon rollo.

Que nooooo, que els bibliotecaris hem d'estar sempre de mal humoooor...:DDD

Gràcies, bibliogirl. Nosaltres també t'estimem..snif...